/  Павлин Косев

Павлин Косев

Павлин Косев работи повече от 25 години на мениджърски позиции, от които: Restaurant Manager в Макдоналдс България; Национален Оперативен Мениджър във верига ресторанти „Хепи“ България, а от 17 години е Генерален Мениджър на хотели Аква Варна и Бургас. През 2009г. oткрива и менажира апарт хотел Топола Скайс Голф & СПА Резорт, успоредно с управлението на хотели AQUA Варна и Бургас.

Носител е на награди: „Принос в изграждане туристическия имидж на България за 2006г.“ ; „Мениджър на верига хотели за 2013 г.“, „Мениджър на Балканите за 2018 г.“

През 2015г. поема председателството на Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите, става член в  Общинската експертна комисия по категоризиране на туристически обекти към Дирекция Туризъм, както и участва в състава на Консултативния съвет по туризма към община Варна.

От 2017-та година организира най-голямото туристическо изложение по българското черноморие „ТУР ЕКСПО ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА” заедно с традиционния за Варна „Коледен бал на туризма”.

Същата година започва да преподава и презентира в Травъл Академи, Университет по Мениджмънт и др. места на тема „Оптимизация разходи за персонал с помощта на новите технологии”, както и „Иновациите в хотелиерството”.

Павлин Косев журира по категории

Хотел на годината
Туристическа агенция/туроператор