/    /  Кулинарен туризъм в България

„Кулинарен туризъм в България“ е 100% авторски туристически портал за Югозападна България с център Банско. Автор: Ваня Грънчарова- магистър по история, изкуствовед, специализирала „Балканистика“, изучавала етнологоия, културология, фолклор, философия на историята. Развива активна туристическа дейност като ПР на туроператори, хотелски комплекси и различни фирми с туристическа и ресторантьорска дейност. „Кулинарен туризъм в България“ информира за: • Традиции и рецепти, както и за новости в кулинарията. На тази основа установява връзка със съответни заведения за хранене и осъществява диалог сред гилдията на готвачите • Поддържа календар на актуални туристически и културни събития в региона и на такива с национално и международно значение • Завладява с интересни статии, пътеписи и изживявания • Подкрепя хората на туристическия бизнес с идеи за кулинарен и културен туризъм, за свързването на фермерството с ресторантьорството с концепцията „Фермата близо до Вас“ • Развива целогодишни устойчиви ПР- стратегии • Създава и следва ПР-стратегията на Туристически комплекс Добринище • Автор и създател на концепцията „Пръстенът на Югозапада“ и свързването на кулинарния, винения и културен туризъм от двете страни на Пирин в едно цяло. • Експонира и подкрепя концепцията „Виненият път по долината на Струма и Мелнишкия край“. • В подкрепа на туроператори, екскурзоводи и туристически агенции, създава кулинарни и културни туристически маршрути, екскурзоводски беседи и турове. • Подкрепя механите в Банско с концепцията „Разказваме историите на банските механи“ Ние се ползваме от доверие, защото пишем и показваме реалността. В статиите си за традиции и култура се опираме на историческата достоверност. Гарантираме за своето съдържание и дълбоко уважаваме авторското право. Сайтът съществува от 2011г. През 2018г. бе напълно изграден в нова и модерна мобилна версия.

Date: